patchwork-angel
Tartalom
Menü
 
Kapcsolat

Bátran írjanak,

mindenkinek válaszolok!

hidiedit@t-online.hu

 
Üzletpolitikám

Igazán akkor leszünk boldogok,

és a pénz is akkor követ bennünket,

 ha azt tesszük, amiben a legjobbak

 vagyunk - s tesszük ezt mély hittel,

 igazi szenvedéllyel.

Mottó(i)m:

Az elégedettség a fejlődés gátja.

Az elégedetlenség a fajlődés mozgatórugója.

Nem foglalkozom a versennyel,

 azt nézem ,én mire jutok.

A tisztesség hosszútávon megtérül!

Céljaim:

-A személyes jóviszonyon alapuló

profi kiszolgálás.

-A partner, az áru és a feladat tisztelete.

-Folytonos megújulás a

termékválasztékban.

-Változatosság.

-Folyamatos tanulás.

-Kreativitásom egyre nagyobb kiélése.

-Harmonikus, örömetszerző újdonságok készítése.

-Egy állandó, biztos pont szeretnék lenni a vevő életében, ahol az ő problémájára keressük közösen a megoldást.

-Ja! És egy rönkház is a céljaim közé sorolandó!!:)))

 
Belépés
Felhasználónév:
Jelszó:
  SúgóSúgó

Új postafiók regisztrációja
 
Kedvenceim
 
Színelmélet

www.szintan.hu

 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Patchworkök külföldről

Tanfolyamok: www.quiltuniversity.com

Gépi hímzés:www.smartneedle.

com/applique_collections.html

Steppeléses patch-ok:

www.quiltblessings.com/4.html

 

 

 
Vendégkönyv
[65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

2014.10.30. 10:54 Idézet

Kedves Edit,

most tévedtem az oldaladra. Ámulok és bámulok. Igazán gyönyörűek, igényesek  a munkáid. 

Amiért idehozott a sors, a keresztlányom most lesz 30 éves és neki nézelődtem a neten ajándék után. Szép ajándéknak tartanék egy ágytakarót is :)

Ami elszomorít, hogy minden oldalon találok olyan embereket és hozzászólásokat, akik negatívak. De ezen túllépve kívánok nagyon sok szép munkát még. 

Erika


2014.07.09. 20:34 Idézet
Ildi

Kedves Edit!

Köszi a felvilágosítást, nagyon is jól tudom, hogy mi mennyibe kerül. Csak hogy világosan láss te is: 5 gyermekes főállású édesanya vagyok (a legkisebb 6 hónapos), és nem pusztán csak hobbiból varrogatok. Szerényen élünk ugyan, de mindenünk megvan amire az Úr szerint szükségünk van. 

Nem megbántani akartalak, pusztán a véleményem tudattam. A munkáidat továbbra is igényesnek tartom, ahogy a sajátjaimat is.

Sok kicsi sokra megy!

Ildi:)


2014.07.03. 10:27 Idézet
Patchwork-angel

Kedves Ildi!

Akkor Te varrjál azért , hogy minnél több emberhez eljusson, akár nekem is varrhatsz:) , én meg azért mert ez a munkám, és az eszmeiséggel nem tudom megetetni a három gyermekem. Ha Neked drága, akor ne vásárolj nálam, én sem veszek volvót mert nincs rá pénzem, és szerintem ilreálisan drága. De ha kíváncsi vagy rá, mennyibe kerül nekem egy-egy munkadarab, konkrétan emondom Neked, akár itt is. A kft fenntartása, a közterheim, az energiaszámla, a webruházfenntartás, a könyvelő, iparűzési adó, helyi adók,stb. És még nemis kestem semmit. Aki munka mellett varrogat hobbiból, az nyilván más , úgy én is szét keresném magam a mostani napi 10 -12 órával.

Ráadásul nem is csak ptchwork, amit varrok, csak egy töredéke a munkáimnak, hetát nem is kell a foltvarró társaid közé sorolni, ha ez szomorúsággal tölt el.

Legyen szép napod, jó varrogást!


2014.07.02. 13:37 Idézet
Ildi

Kedves Edit!

Nagyon szépek, igényesek a munkáid, és bár az eszmei értéke egy-egy ilyen munkának megfizethetetlen, azt viszont el kell, hogy mondjam, kissé szomorúnak tartom -még akkor is, ha ebből élsz-, hogy ilyen irreálisan magas összeget kérsz a munáidért a webáruházadban. Nem azt tartod szem előtt, hogy ez minél több emberhez eljuthasson, hanem a pénzt. Ez kissé kiábrándító.

Mert azt ugye te is tudod, hogy anno a foltvarrás miért jött létre!?

Egy foltvarró társad

 


2013.11.21. 03:55 Idézet
Judit szerint:Kedves Digitator!A Rumce1jszot me1r az eleje9n is feiemslrtem, de edgy sem megy a cedm kitale1le1sa, meg egye9bke9nt is nagyon te1vol e1ll az edzle9semtől a Neoton. Most is nagyon e9lveztem a je1te9kot, segedtett a csale1dom is egy kicsit, aze9rt voltunk ilyen gyorsak.
2008.01.30 15:36

„Kedves Kata!

/András Kata/ Örülök, hogy rámtaláltál! Mióta itt van nekem ez a honlap, annyi, de annyi elismerő szót kaptam, hogy ragyog a lelekem.  Olyan, mintha lenne egy új szobám, ahol vendégeket fogadok, ú emberekkel találkozok, új barátságok szövődnek. Örülök, hogy Te is közéjük tartozol. Írnék Neked e-mailt, ahol véleményezhetném a munkáidat hosszabban. Különben szépek a munkáid, hajrá, merjél sokkal bonyolultabbakat is alkotni, képes agy rá!!!

Jó öltögetést! Edit”


2013.11.17. 16:54 Idézet
Nyuli

Kedves Angyal.

Először is gyönyörűek a munkáid, gratulálok.De amiért írok, hogy megkérdezzem, hogy te hírdetsz-e az Apródon. Ugyanis a te képeiddel, munkáiddal hírdeti magát valaki. Nem mindenlébekanálkodom, csak hasonlókézműves, saját tervevezésű, kivitelezésű dolgokkal foglalkozom, és dühít ha más tollával ékeskednek. Velem is történt hasonló, nekem is egy kedves vásárlóm szólt.

http://aprod.hu/hirdetes/patchwork-falvedo-takaro-keszitese-ID18Wg3.html


2013.09.11. 15:10 Idézet
Merci :-)

Kedves Edit!

Visszatérő vásárlóként mondhatom, hogy nap mint nap gyönyörködhetek az általad kreált szépségekben, melyeket kifejezetten a számunkra készítettél. Nagyon szépen köszönjük, hogy ilyen csodával áldott meg az ég és megosztod másokkal is, hogy tovább éljen ez a gyönyörű hivatás. Jó egészséget, sok munkát és kitartást kívánunk, hogy még nagyon sokáig élvezhessük az igényes alkotásaidat. :-)  Szívélyes üdvözlettel: Mercitől


2012.08.20. 09:40 Idézet
Patchwork-angel

Köszönök mindenkinek mindent!!!

Nektek is jó egészséget, sok -sok kreativitást és örömöt kívánok, ha ilyesmivel foglalkoztok. Ha nem, akkor abban, amit épp csináltok:)

Egyszer réges -régen a könyvtárból hazahoztam egy Dolányi Anna könyvet, az elsőt, abból varrtam drága édesanyámnak egy négy virágcsokros patchwork bevásárlótáskát. Volt még benne mindenféle anyag, a gabardintól a selyemig, vászontól a műszálasig, de azóta is megállja a helyét, édesanyám azzal járt dolgozni, és bevásárolni.

Annyira megszerettem a patchworköt, hogy amint időm engedte, mindig varrtam egy kicsit. Anyaként azonban elég nehéz összeegyeztetni a játékot, az anyaságot, és a varrást.  Aztán jöttek az applikált falvédők, meg minden, ami applikált.  Ennél maradtam, de azért szerencsére becsúszik időnként egy-egy igazi patchwork darab is a rendelések közé.

Amikor már hallottam, hogy nem szokták visszavenni a munkahelyemre, teljes gőzzel varrni kezdtem, hgoy lássam, meg tudok-e élni belőle?

Mire a felmondásomat megkaptam, én voltam a legboldogabb, fel is kiálltottam a posta előtt, hogy "varrhatok!", nem fog a munkahelyem korlátozni ebben. Imádok varrni, imádom megtervezni, imádok bemenni is a varrodaszobámba. Egész délelőtt besüt a nap, sokat teszek-veszek, amikor bemegyek.

Ide erre a weboldalra már elég rég töltöttem fel képeket, mert ott van a webáruház, a Folt-bolt és az Álomtextil, amit szerkesztgetni kellene, meg a nagy család, a sok-osk megrendelésemről nem is beszélve. Így hát, ,ha újdonságokat szeretnétek látni, a www.alomtextil.hu webáruházbna keressétek, esetleg a facebook-on.

Puszi mindennkinek!!

Edit


2012.08.18. 16:19 Idézet

Kedves Patchwork-angel!Kedves Edit!

 Az oldaladra tévedve nagyon sok élményben részesültem! Köszönöm!   Gratulálok! Továbi szorgoskodást,és jó egészséget kívánok!


2011.01.19. 15:01 Idézet

Szia kedves Patchwork-Angel!

Igazán gyönyörű munkáid vannak! Szívmelengető nézni őket!
Kívánom hogy még nagyon sokáig tudj ilyen szépségeket alkotni!

Te hol tanultad ezt amikor elkezdted? Sajáterődből vagy valami tanfolyamon?

Minden jót kívánok Neked!

Szeretettel,

M.Melinda


2010.11.10. 15:51 Idézet

Gyönyörű munkák, további sok sikert! Anita


2010.05.11. 22:04 Idézet

Csatlakozom az elöttem szolókhoz. Mindegyik munkád gyönyörű. Remélem még sokáig lesz energiád és időd másoknak örömöt okozni ezekkel a szép dolgokkal.Puszi Ildi


2010.02.16. 23:18 Idézet
Viktória

Ámuldozva nézem a munkáidat!:)Ilyen gyönyörű, igényes ágytakarókat,szetteket még életemben nem láttam.Remélem nemsoká megjelenek, mint vevő is.További sok sikert kívánok!Viki


2010.01.25. 17:16 Idézet
Behind fairytales

Mert ez is egy művészet. (:


2009.10.26. 22:02 Idézet
Rita

Kedves Edit!

Fantasztikusak a munkáid, nem találok szavakat! Gyűjteni fogok, hogy egyszer enyém lehessen az a virágos tömör-gyönyör! Gratulálok! Minden jót kívánok Neked, és soha ne hagyd ezt abba, mert ettől igazán több lesz a világ!

Sok szeretettel: Rita


2009.10.13. 14:46 Idézet
Jakovác Andrásné

Kedves Edit!

Tegnap megkaptuk a gyönyörű falvédőt, ágytakarót és párnát. Sokkal szebbek, mint ahogy azt el tudtuk képzelni. Réka lányom óvodában volt, mikor megérkeztek, így mire hazajött, egy kissé átalakult a szobája. Hallanod kellett volna azt a kitörő örömöt és üdvrivalgást, mikor benyitott a szobájába... Már el is tervezte, hogy melyik zsebb-ben mit fog tartani. Még egyszer nagyon szépen köszönjük a munkádat, mindenkinek nagyon tetszett, aki eddig látta. Remélem még sokáig szeretnél ilyen szép dolgokat készíteni, mert ha a kisebbik lányom, Tündi is nagyobb ágyat fog kapni,  szeretném, ha Neki is Te készítenél majd új falvédőt és takarót (már alig várom)!

Kívánok további sok örömöt a munkáidban!

Szervusz,

Tímea (Nagytarcsáról)


2009.09.30. 14:18 Idézet
Ádászné Györgyi

 Egyszerűen bravúrosak a munkáid.Gratulálok!


2009.09.06. 17:07 Idézet
EDit

Edit, a munkáid igényesek, szemet gyönyörködtetőek. Szívből kívánom, hogy meglegyen az a rönkház.

Üdvözlettel:

EDit (Hm....\\\"\\\")


2009.09.06. 13:03 Idézet
Wolf Ildikó

A munkáid gyönyörűek, gratulálok. Sikeres "kreatívkodást" kívánok,  hogy tovább  gyönyörködhessünk  a szépségekben, amik a kezed alól kikerülnek.t


2009.08.30. 20:45 Idézet

Kedves Edit.örülök h megtaláltam az oldalad mert nagyon jó dolgokat láttam rajta.gyömyörűek a munkáid. 

k


[65-46] [45-26] [25-6] [5-1]

 

Visszafogott elegancia

 
Lovas termékeket keresd a galériában!

Miért érdemes Önnek nálam

rendelnie?

- Mert ilyet máshol nem talál!

- Nem készül két egyforma!

- Egyedi méretek!

- Kiváló minőség elérhető áron!

- Rövid határidő!

- Alkotásaim az üzletekben  hiánycikkek.

-Az Ön igénye szerint készül.

Névreszóló babatakaró 

Babatakaró szett

Oroszlános babatakaró szett

 Gyerekágytakaró pillangókkal

Függöny

Hempergő járókába, játéktartóval

 

 
Eladó, készleten, akciós!

  zsebes falvédő  

Készleten:

méretei: 178x80 cm, szélén mályvaszínű kerettel.

Kockás, sirályos kiskockás díszítésű ágytakaró.

 Méretei:140x210 cm.

 
Gondolatok, versek

Szösz néne

Varró Dániel verse

Fönt a Maszat-hegy legtetején,
ahol érik a Bajuszos Pöszméte,
és ahol sose voltunk még, te meg én,
ott ül a teraszán Szösz néne.
Ott ül a teraszán
vénkora tavaszán,
néha kiújul a köszvénye.

Ott ül dudorászva egy ósdi hokedlin,
szimatol körülötte az öszvére,
hogyhogy sohasem tetszik berekedni
a nagy dudolásban, Szösz néne?
Hogyhogy a köszvény,
hogyhogy az öszvér
nem szegi kedvét, Szösz néne?

Hát, tudjátok, ez úgy van, gyerekek,
nálam csupa szösz az asztal, a kerevet,
csupa szösz a tévé, csupa szösz a telefon,
szösz van a padlón, csempén, plafonon,
szösz van a hokedlin, szösz van a nokedlin,
szösz van a hajamon, a fülemen, a szöszömön,
öszvér, köszvény, semmi se búsít,
nem szegi semmi se kedvem, köszönöm.

Futnak a Takarítók a teraszhoz,
sipitoznak máris: “Szösz néne,
Csupa szösz a függöny, csupa szösz az abrosz,
nem lesz ennek rossz vége?
Csupa szösz a nyugdíj, csupa szösz a TAJ-szám,
szösz van a porcica kunkori bajszán,
szösztelenítsünk, portalanítsunk,
föltakarítsunk, Szösz néne?”

Fönt a Maszat-hegy legtetején,
ahol érik a Bajuszos Pöszméte,
és ahol sose voltunk még, te meg én,
dudorászik a teraszon Szösz néne:
“Szösztelenítés, portalanítás,
föltakarítás? Kösz, még ne.”

 

IMA A GYERMEKEKÉRT

Fák, csillagok, állatok és kövek,
szeressétek a gyermekeimet.
Ha messze voltak tõlem, azalatt
eddig is rátok bíztam sorsukat.
Énhozzám mindig csak jók voltatok,
szeressétek õket, ha meghalok.
Tél, tavasz, nyár, õsz, folyók, ligetek,
szeressétek a gyermekeimet.
Te, homokos, köves, aszfaltos út,
vezesd okosan a lányt, a fiút.
Kináld õket gyümölccsel, almafa,
Csókold helyettem, szél, az arcukat,
fû, kõ, légy párna a fejük alatt.
tanítsd õket csillagos éjszaka.
Tanítsd, melengesd te is, drága nap,
csempészd zsebükbe titkos aranyad.
S ti mind, élõ és holt anyagok,
tanítsátok õket, felhõk, sasok,
vad villámok, jó hangyák, kis csigák,
vigyázz reájuk, hatalmas világ.
Az ember gonosz, benne nem bízom.
De tûz, víz, ég, s föld igaz rokonom.
Igaz rokon, hozzátok fordulok,
tûz, víz, ég s föld leszek, ha meghalok;
tûz, víz, ég és föld s minden istenek:
szeressétek, akiket szeretek!
/Szabó Lőrinc/

 
Könyvek magyar nyelven

www.hunpatch.com/news/news_hun_lib/news_hunlib_list.htm

 
Tartalom

Frissült a Szerkesztõ ajánlata! Szeretnéd, hogy a Te portálod is kikerüljön? Küldd be: szerkesztoseg@gportal.hu    *****    Olvass kritikákat filmes és sorozatos párosokról! Itt biztosan megtalálod a saját vagy leendõ kedvenceidet is!    *****    Az asztrológiai elõrejelzések olyan tendenciákat mutatnak,melyek,nehéz döntéseknél nélkülözhetetlenek. Rendeld meg most!    *****    Az Éjszaka Misztériuma várja régi és új látogatóit újult erõvel, és heti több bejegyzéssel! | Nox Arcana    *****    Simonyi ingatlan Debrecen, Balaton 2019 Sok-sok új eladó ingatlannal bõvült kínálatunk válassza ki az önnek megfelelõt.    *****    Nagyon részletes születési horoszkóp, 3 éves ajándék elõrejelzéssel, ingyenes konzultációval, csak nálam. Kattints ide!!    *****    Ha te is szereted a Zöld Íjász elbûvölõ szerelmespárját az Olicityt akkor itt a helyed! Mindent róluk és a sorozatról!    *****    A születési horoszkóp az ÚJ ÉV legszebb meglepetése! Ajándékba küldök 3 év elõrejelzést, jó tudni milyen lesz a jövõ!!!!    *****    Zenei blog. Kritikák, listák, ajánlók és még több! -> Popusz    *****    családi pótlék utalása 2019 - dátumok, kifizetések, idõpontok az utalásról itt:    *****    MOVIE-NIGHT -> ÚJ FILMES OLDAL NYÍLT <- MOVIE-NIGHT    *****    Szerepjáték &#8211; Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    A Roxfort Boszorkány- és Varázslóképzõ Szakiskola megnyitja kapuit!    *****    "Ó, én bizony korántsem merném állítani, hogy ismerem a Roxfort összes titkát." /Dumbledore/    *****    THE EVIL WITHIN| Harry Potter szerepjáték    *****    BOOKISLAND - könyvajánlók, ahol a könyvek életre kelnek - BOOKISLAND    *****    SoulSisters/ Nézz be az oldalunkra, ha érdekes cikkre, vagy épp kritikára vágysz. Hangolódj velünk az ünnepekre!    *****    Szereted az ünnepi idõszakot? Már hetekkel elõtte készülsz? Vagy legszívesebben elkerülnéd? Mondd el!    *****    RIZLINGDAYS BLOG ! MAKEUP, STUDY TIPS AND ALLDAYS FOR YOU ABOUT ME